برای درمان لکنت زبان بزرگسالان چه بخوریم

برای درمان لکنت زبان بزرگسالان چه بخوریم

در طب سنتی ایرانی برای درمان انواع بیماری‌ها از جمله لکنت زبان بزرگسالان داروی‌های گیاهی و سنتی با این تفکر که این داروها اغلب با تاثیر بر روی طبایع میتوانند بر روند درمان لکنت زبان در بزرگسالان مفید باشند تجویز میشوند. حال سوال اینجاست که برای درمان لکنت زبان بزرگسالان چه بخوریم ؟ چه خوراکی‌هایی به معنای واقعی کلمه برای لکنت زبان بزرگسالان مفید هستند؟ آیا اصلا این راهکار اثربخش است؟

در ادامه همین بحث به بررسی باید و نباید و پاسخ به اینکه برای درمان لکنت زبان بزرگسالان چه بخوریم پرداخته خواهد شد.

برای درمان لکنت زبان بزرگسالان چه بخوریم تا زود خوب شویم؟

پیش از ورود به بحث اینکه برای درمان لکنت زبان بزرگسالان چه بخوریم باید نکته دیگری را خاطر نشان کرد. در ابتدا بیایید در مورد عارضه لکنت زبان توضیحاتی ارائه دهیم. لکنت زبان عارضه‌ای است که در آن فرد بزرگسال به علت های مختلفی به آن مبتلا میشود. به عبارتی میتوان چنین ادعا کرد لکنت زبان در بزرگسالان بسیار پیچیده است و کشف علت آن سختی‌های خاص خود را دارد. از این رو برای عارضه‌ای که علت آن پیچیده و متفاوت است چگونه میتوان داروی گیاهی تجویز کرد؟

پاسخ: رابطه تغذیه و لکنت زبان در بزرگسالان درمانی نیست. به عبارتی هیچ داروی گیاهی و خوراکی خاصی نمیتواند به طور کامل لکنت زبان را درمان کند. استفاده از انواع داروهای گیاهی و خوراکی‌ها حتی روند درمان را تسریع نمیکند. طب سنتی با تجویز خوراکی‌هایی که طبع گرمی دارند سعی دارد این عارضه را رو به بهبودی سوق دهد. در صورتی که قبلا گفته ایم که سردی علت لکنت نیست.

در ادامه ترکیبات دارویی متنوعی که برای درمان لکنت زبان بزرگسالان ممکن است به شما پیشنهاد داده شود آورده شده است:

درمان لکنت زبان در بزرگسالان

شربت عاقرقرحا (Anacyclus pyrethrum)

((با این حال برای درمان لکنت زبان بزرگسالان چه بخوریم؟ از سری گیاهان دارویی که برای درمان لکنت زبان در بزرگسالان تجویز میشود گیاه دارویی عاقرقرحا است. ” این گیاه طبع گرمی دارد و غلبه طبع سرد در افراد را به سمت تعادل میکشاند. این گیاه شباهت بسیاری به گیاه بابونه دارد. با این تفاوت که در گیاه عاقرقرحا گلبرگها کشیده‌تر و گلها بزرگتر هستند.

گیاه عاقرقرحا برای درمان لکنت زبان در بزرگسالان به تنهایی استفاده نمیشود. استفاده از این گیاه باید به صورت شربت باشد. در طب سنتی ترکیبات مختلف و گوناگونی برای تهیه شربت عاقرقرحا وجود دارد. از سری ترکیبات مفید برای درمان لکنت زبان با گیاه عاقرقرحا به این صورت است:

ریشه عاقرقرحا + عسل + زنجبیل + خولنجان + خارخاسک

درصد ترکیب هر یک از این خوراکی‌ها برای تهیه شربت عاقرقرحا تنها توسط متخصص طب سنتی قابل تشخیص است. از خوردن خودسرانه این ترکیب دارویی به شدت خودداری کنید. ))

احتمالا توضیحات فوق را هنگام تجویز این گیاه دارویی خواهید شنید. اما باید بدانید این شربت گیاهی شاید خواص بسیاری در سایر زمینه ها داشته باشد اما در درمان لکنت بزرگسالان و حتی کودکان تاثیری ندارد و تجربه و شواهد علمی نشان داده برنامه های درمانی که باعث تغییر عملکرد مغز می شوند به درمان لکنت کمک می کنند.

درمان لکنت زبان در بزرگسالان

سیاه دانه (Nigella Sativa)

اما برای درمان لکنت زبان بزرگسالان چه بخوریم؟ مورد بعدی که احتمالا به گوشتان خواهد خورد سیاه دانه است با این توضیح که (( میتوانید ترکیبات جادویی سیاه دانه با خوراکی‌های دیگر را امتحان کنید. بعد از عاقرقرحا، سیاه دانه است که برای درمان لکنت زبان در بزرگسالان بسیار توصیه میشود. سیاه دانه طبع گرمی دارد و با کاهش سردی بدن لکنت زبان را درمان میکند. استفاده از سیاه دانه برای درمان لکنت زبان در دو ترکیب مختلف ارائه شده است:

  • ترکیب پودر سیاه دانه + ریشه عاقرقرحا
  • ترکیب پودر سیاه دانه + عسل طبیعی

مقدار استفاده از این ترکیبات دارویی باید توسط پزشک طب سنتی تعیین شود. با مراجعه به متخصص طب سنتی میتوانید در مورد مصرف و یا عدم مصرف داروهای گیاهی برای درمان لکنت زبان تصمیم‌گیری کنید. توجه داشته باشید که خودتان در خانه برای دیگران نسخه نپیچید!))

سیاه دانه نیز مانند عاقرقرحا نیز قطعا خواص زیادی دارد اما این مورد نیز در درمان لکنت بی اثر و بی فایده است و اگر جز افرادی هستید که قبلا مصرف کرده اید به عدم تاثیر آن در درمان لکنتتان پی برده اید.

درمان لکنت زبان در بزرگسالان

عسل (Honey)

برای درمان لکنت زبان بزرگسالان چه بخوریم؟ ((عسل از دیگر خوراکی‌هایی است که جایگاه خاصی در طب سنتی و درمان لکنت زبان در بزرگسالان دارد. گفته می شود” برای درمان لکنت زبان عسلی مفید است که طبیعی باشد. چرا که تنها ترکیبات عسل طبیعی به درمان لکنت زبان کمک میکند. خوردن عسل به تنهایی برای درمان لکنت زبان مفید نیست. این خوراکی نیز مانند ترکیبات دیگر باید با گیاهان دارویی دیگر ترکیب شود. ترکیبات مفید با عسل برای درمان لکنت زبان به این شرح است:

  • عسل طبیعی + آویشن شیرازی
  • تخم گشنیز +عسل طبیعی + عاقرقرحا + تخم خرفه + زبان گنجشک
  • اسطوخودوس + عسل طبیعی
  • عسل طبیعی + ریشه ریحان

زعفران + عسل طبیعی + سعد کوفی))

عسل ماده ای بسیار مفید است و در درمان خیلی از بیماری ها مانند سرماخوردگی اثر درمانی دارد اما همانند دو مورد قبل در درمان لکنت اثری ندارد و شواهد علمی دال بر این موضوع نیز موجود نمی باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *