تجربه درمان لکنت زبان و گزارش های پیشرفت مراجعین خانه لکنت

در این صفحه به بررسی چند نمونه تجربه درمان لکنت زبان می پردازیم. افرادی که مبتلا به لکنت زبان هستند تا قبل از رسیدن به مرحله پذیرش لکنت احساس اضطراب، عصبانیت، گوشه گیری و انزوا را اغلب تجربه می‌کنند. بعد از پذیرش مشکل فرد برای درمان آن مصمم می‌شود و از هیچ کوششی برای رفع آن دریغ نمی‌کند.

افراد زیر تنها بخش کوچکی از درمان شدگان خانه لکنت هستند که می توانید مصاحبه و صحبت های آن ها را در ویدیوهای زیر تماشا کنید:

گزارش های پیشرفت روند درمان مراجعین خانه لکنت

در این بخش می توانید گزارشات پیشرفت روند درمان مراجعین خانه لکنت را مشاهده کنید. این گزارشات تنها بخشی از نتایج خانه لکنت می باشد.

گزارش پیشرفت روند درمان لکنت زبان

پرهام

سلام وقتتون بخیر میخواستم اطلاع بدم شش ماهه که تحت درمان زیر نظر خانوم سلطانی عزیز هستیم و خدا رو شکر پرهام جون این مدت از sr 4 به 1 رسیده و چند ماهه که ثابت مونده قدر دان زحمات خانوم زرجینی و سلطانی عزیز هستم که با تخصص و مهارتشون راهگشای ما شدند و آرامش رو به قلب من مادر برگردوندند امیدوارم خیر و آرامش بدرقه ی راهشون باشه🌸🌷

خانم 24 ساله

گزارش پیشرفت خانم ۲۴ ساله
با sr 6-7شروع کردیم و قفل های خیلی شدیدی داشتیم
خداروشکر الان اس ار شون صفر و یک هست

دلوین

بهبود لکنت زبان دلوین، به صورتی که در طول شبانه روز فقط 2 بار دچار لکنت شده.

ویهان

گزارش مادر ویهان از روند درمان فرزندشون که به SR صفر و یک رسیده

رادین

سلام. رادین با خانم سلطانی کلاس داره. واقعا عالی هستن ایشون تکرار هجا رادین کلا درست شده فقط مونده بریده بریده حرف زدن رادین که اونم رفع بشه دیگه رادین مشکلی نداره. واقعا خانم سلطانی فرشته هستن، خلی معربون و صبور و کاربلد

سدنا 4.5 ساله

از خرداد درمان رو شروع کردیم با اس آر حدودی ۴-۵ ؛ کودک تاخیر زبانی هم داشت و هم گفتاردرمانی و هم کاردرمانی برای تاخیرش میرفتن، ابتدای درمان کودک نسبت به رعایت الگو کمی گارد داشت، به مرور بهتر شد ولی نوسان داشتیم. اما با ادامه ی تمرینات و صبوری مادر، کم کم بهتر شد و الان سدنا معمولا صفر و یک هست😍

ساتیار

رضایت مادر ساتیار از روند درمان فرزندشون که SR ایشون هم به  یک رسیده

رایان 7 ساله

برگه ی اس آر رایان با رویکرد درمانی ELU، مربوط به چندماه اخیر که کاملا صفر شده و جلسات ماهی یک بار جهت پایش برگزار میشن. رایان از مرداد ۱۴۰۱ با اس آر حدودا ۱-۲ به من ارجاع شدن، قبلش هم مدتی با دو درمانگر عزیز دیگه ی تیم خودمون بودن ؛ این مدت نظم جلسات و همکاری در جلسه و در منزل عالی بوده، همه موارد رو رعایت کردن و خداروشکر وارد فاز تثبیت شدن.

تجربه درمان لکنت زبان مریم

دختر ۲۶ ساله ای به نام مریم که مبتلا به لکنت است، بعد از شرکت در جلسات گفتار درمانی گروهی می تواند بر اختلال خود غلبه کند. او معتقد است: « حضور در جمع افرادی که اختلال مشابه داشتند به من کمک زیادی کرد. جلسات گفتار درمانی گروهی بسیار نشاط آور بود و سبب شد که روحیه من بازیابی شود و از انزوا خارج شوم.»

طبق تجربه درمان لکنت زبان که این فرد طی کرده است، اولین گام پذیرش مشکل لکنت است. در مرحله بعد عدم استرس در برابر لکنت مهم است. فرد باید به این نتیجه برسد که در هر وضعیتی ممکن است دچار لکنت شود و هراس از این اتفاق نداشته باشد. تمام افرادی که در گروه گفتار درمانی توانستند بر لکنت خود مسلط شوند، روزی در این وضعیت مشابه قرار داشتند. در مرحله سه فرد باید اراده کافی و همت زیاد داشته باشد. باید هر روز در جلسات شرکت کند و مسائل بر سر راه او را از مسیر منحرف نکنند.

تجربه درمان لکنت زبان یک مهندس عمران

 حامد ۳۰ ساله درباره تجربه درمان لکنت زبان خود این چنین بیان می‌کند: « زمانی که در دوران مدرسه بودم شاید بدترین لحظاتی که سپری کردم به خاطر مشکل لکنت زبان بود. در تمام امتحانات کتبی نمره بیست می گرفتم و می‌توانستم خط به خط کتاب را در برگه بنویسم.

در کلاس درس و موقع خواندن از روی کتاب یا صحبت کردن دچار لکنت می شدم. همیشه خجالت می کشیدم حرف بزنم و پاسخ معلم را بدهم. وقتی نوبت به خواندن من می‌رسید روی یک کلمه قفل می کردم و رد شدن از روی یک کلمه برایم سخت بود. به مرور زمان دوستانم مرا فردی خجالتی کمرو و گوشه‌گیر می‌دانستند. من آدم خجالتی یا کمرو نبودم اما دیگران مشکل مرا درک نمی کردند، من فقط درگیر مشکل لکنت زبان بودم.»

حامد که تجربه درمان لکنت زبان دارد معتقد است که حتماً درمان لکنت باید در کودکی شروع شود. در کودکی فرد خیلی سریعتر درمان می شود. کسی که در بزرگسالی هنوز درگیر لکنت است به علت تخریب شخصیتی که در این سالها حس کرده است دیرتر درمان می شود. همزمان با درمان لکنت زبان بزرگسالان باید روح آنها نیز درمان شود. او معتقد است لکنت زبان فرد را دچار صفاتی مثل اضطراب، خجالتی بودن و حسرت، تنهایی و انزوا می کند. برای درمان باید لکنت را پذیرفت و آن را درمان کرد.

جمع بندی نهایی

 طبق تجربه درمان لکنت زبان افرادی که بررسی شدند مشخص شد افراد دارای لکنت با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند. اولین و بزرگترین درد مشترک همه آنها عدم ارتباط برقرار کردن با دیگران است. افراد دارای لکنت از ترس مسخره شدن سعی می‌کنند به دیگران نزدیک نشوند و حرف نزنند.

افراد دارای لکنت برای زمان های طولانی در تنهایی و انزوا زندگی می‌کنند و به آنها برچسب خجالتی و کمرو می‌زنند، در حالی که این افراد در ذهن خود هزاران حرف برای گفتن دارند اما توانایی بروز آن را ندارند. برخی افراد سالم فکر می‌کنند افراد دارای لکنت از نظر هوشی با بقیه فرق می کنند در حالی که فردی که دارای لکنت است از نظر هوش با بقیه افراد یکسان است و شاید حتی باهوش تر هم باشد. حضور در جلسات گفتار درمانی به خصوص جلسات گروهی برای درمان این بیماری موثر است. شروع درمان از سنین کم اثرگذاری بیشتری به همراه دارد.

تیم درمانگران خانه لکنت
مشاوره رایگان لکنت زبان
خانه لکنت، اولین مرکز تخصصی درمان لکنت در ایران

ما در خانه لکنت، افراد دارای لکنت بسیاری را درمان کرده ایم که شامل کودکان، نوجوانان و بزرگسالان می شود. برای مشاهده نتایج درمان خانه لکنت، می توانید به صفحه درمان شدگان لکنت زبان مراجعه کنید.

اگر شما یا فرزندتان و یا یکی از اطرافیان تان دچار لکنت زبان است و قصد دارید این اختلال را به صورت قطعی درمان کنید، با ما تماس بگیرید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. M.egh
    4 سال پیش

    با سلام
    روند درمان پسر 6ساله من به این صورت بود که ابتدا با گفتار درمانگر دیگری شروع شد ولی به نتیجه نرسیدیم و سعادتی بود حضور خانم زرجینی رسیدیم. ایشون بسیار در کارشون مهارت دارن و تشخیص بسیار دقیقی برای هر کودک دارن واین مسئله باعث میشه روند درمان سرعت بگیره و درضمن پشتکار و تلاش بی وقفه تمرینات والدین با کودک اثربخشی بالا رو به همراه داره. به نظر بنده باید تمامی تصمیمات رو سپرد دست ایشون و باخیال راحت درمان رو ادامه داد. ما بسیار راضی هستیم

    1. monshi
      4 سال پیش

      ممنونم زنده باشید ????????????